'Ekkelenkamp in beeld bij zoekend Feyenoord'

door Bart Veenstra 105

Bron Voetbal International

'Ekkelenkamp in beeld bij zoekend Feyenoord'

door Bart Veenstra 105

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder onder meer uitgekomen bij Jurgen Ekkelenkamp. Volgens Voetbal International staat de oud-Ajacied op de lijst van de Rotterdamse club.

Richting het nieuwe seizoen is het nog maar de vraag of Guus Til ook na de zomer bij Feyenoord speelt. De middenvelder werd in het afgelopen seizoen gehuurd van Spartak Moskou. Eind juni krijgt Til te horen hoe zijn contractsituatie zal zijn bij de Russische topclub. Mogelijk kent de FIFA Til een transfervrije status toe en dan is de middenvelder vrij om te gaan waar hij wil.

Feyenoord heeft in dat geval een kleine kans om te voldoen aan de eisen van Til. Zodoende is Ekkelenkamp opnieuw op de radar van Feyenoord verschenen. Vorig jaar was hij ook al in beeld, maar toen liet hij Ajax achter zich voor een avontuur bij Hertha BSC. Die club zou nu niet happig zijn om Ekkelenkamp zomaar te laten gaan, terwijl de middenvelder in Berlijn meer verdient dan Feyenoord hem kan bieden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.