'El Ghazi genoemd in gesprekken tussen Aston Villa en Everton'

door Jesse ter Haar 8

Bron Twitter

'El Ghazi genoemd in gesprekken tussen Aston Villa en Everton'

door Jesse ter Haar 8

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi is genoemd in gesprekken tussen Aston Villa en Everton. Hij zou een onderdeel kunnen worden van onderhandelingen over Everton-back Lucas Digne, maar de club uit Liverpool lijkt in te zetten op geld, zo vertelt Fabrizio Romano op Twitter.

Digne stevent al enige tijd af op een vertrek bij zijn club. In eerste instantie werd Chelsea genoemd, waarbij Nicolás Tagliafico en Sergiño Dest als alternatieven zouden gelden. De club uit Londen zou echter niet langer in de race zijn voor de Fransman.

Inmiddels is het dus Aston Villa dat naar de diensten van Digne hengelt, terwijl Tagliafico recent ook nog werd genoemd als optie voor de linksbackpositie. De club uit Birmingham is echter al dagen bezig met de transfer en lijkt nog altijd de favoriet in de strijd om de handtekening van Digne. Recent zou het El Ghazi dus in de onderhandelingen hebben betrokken, maar daar lijkt Everton niet direct happig op.

Het is een gegeven dat El Ghazi bij Aston Villa op het tweede plan is geraakt. Sinds Steven Gerrard werd aangesteld als manager komt de oud-Ajacied nog maar amper in actie. Wel staat hij momenteel op een totaal van 118 wedstrijden voor de Premier League-club. Dat zijn al negentien wedstrijden meer dan hij er voor Ajax speelde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.