'Aston Villa benaderde Tagliafico voor transfer, nog geen gesprekken met Ajax'

door Terrence Riepma 33

Bron Fabrizio Romano

'Aston Villa benaderde Tagliafico voor transfer, nog geen gesprekken met Ajax'

door Terrence Riepma 33

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Aston Villa zou Nicolás Tagliafico hebben benaderd voor een overstap tijdens de huidige transferperiode. Dat meldt Fabrizio Romano op zijn Twitter-account. De linksback staat daarmee in de belangstelling van drie Premier League-clubs, die de verdediger mogelijk deze winter nog zouden willen overnemen.

Chelsea FC en Newcastle United zouden namelijk al langere tijd geïnteresseerd zijn in de Argentijn, die bij Ajax op een zijspoor is beland sinds de start van dit seizoen. Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat Tagliafico deze winter nog mag vertrekken bij Ajax.

Tagliafico mag dan wel in de belangstelling staan van onder meer Aston Villa, maar heel concreet lijkt de interesse nog niet. De club van trainer Steven Gerrard, waar ook oud-Ajacieden Anwar El Ghazi en Bertrand Traoré onder contract staan, zou nog geen gesprekken hebben gevoerd met Ajax over een mogelijke transfer.

Newcastle en Chelsea tonen ook interesse in Tagliafico

Newcastle ziet in Tagliafico de ideale man voor de linksbackpositie om het elftal te verbeteren in de strijd tegen degradatie. Ook willen The Magpies werken aan een beter team, nu zij het meeste geld hebben van alle clubs in de wereld en omhoog willen klimmen in de ranglijst van de Premier League in de komende jaren. Newcastle neemt in de komende periode een beslissing over de kwestie.

Chelsea heeft daarnaast te kampen met de blessure van Ben Chilwell, die dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komt. Tagliafico zou dan zijn plek kunnen overnemen en The Blues zouden de Argentijn recentelijk al hebben besproken. Zijn naam zou echter niet de enige zijn, gezien ook Everton FC-linksback Lucas Digne zou zijn gevallen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.