Daramy op bezoek bij Manchester City: 'Niemand verwacht iets bijzonders van ons'

door Bart Veenstra 9

Bron Bold

Daramy op bezoek bij Manchester City: 'Niemand verwacht iets bijzonders van ons'

door Bart Veenstra 9

Bron Bold

Laatst geüpdatet

Mohamed Daramy is op zijn hoede voor Manchester City. Met zijn huidige club FC Kopenhagen - de Deense club heeft hem dit seizoen gehuurd van Ajax - treedt hij woensdagavond in de Champions League aan tegen de huidig nummer twee van de Premier League.

Manchester City won afgelopen zondag nog met 6-3 van Manchester United en met name Erling Haaland is op dreef. De Noorse spits was alleen in de Premier League al veertien keer trefzeker. 'Het is natuurlijk gaaf en spannend om daar te spelen', vertelt Daramy in aanloop naar het duel, waarbij hij geciteerd wordt door Bold.

'Niemand verwacht iets bijzonders van ons', geeft Daramy vervolgens aan. 'City zal ons gaan verpletteren kun je bijna zeggen. Maar wij moeten met de juiste mentaliteit voetballen en niet te bang zijn voor ze.'

Competitie belangrijker voor FC Kopenhagen

Opvallend genoeg is het duel van woensdag niet de belangrijkste wedstrijd voor FC Kopenhagen deze week. Volgens Daramy is de nationale competitie belangrijker. Zaterdag speelt men tegen FC Nordsjaelland. 'We moeten niet vergeten dat die wedstrijd van zaterdag er ook aankomt. We moeten niet écht alles gaan geven om hier drie punten te kunnen halen', doelt Daramy op het mogelijk verspillen van de energie.

De Deens international denkt al te weten hoe het spelbeeld woensdag zal zijn. 'Je weet wel wat voor wedstrijd het ongeveer gaat worden. We moeten ons enorm gaan inzetten om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen winnen. Iedereen weet dat het hier moeilijk gaat worden. We moeten hier niet zo’n pak slaag krijgen zoals Manchester United die zondag kreeg.'

Wat zijn de beste wedtips voor de Champions League-wedstrijden van dinsdag en woensdag? Check het hier via de website van Sportbookies!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.