Verweij trof Ihattaren: 'Vraag me af waarom hij niet gewoon aan de slag kan'

door Jesse ter Haar 61

Bron De Telegraaf

Verweij trof Ihattaren: 'Vraag me af waarom hij niet gewoon aan de slag kan'

door Jesse ter Haar 61

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mike Verweij is van mening dat Ajax huurling Mohamed Ihattaren gewoon weer aan de slag moet laten gaan. De linkspoot zat zondag tijdens Ajax - FC Groningen op de tribune van de Johan Cruijff ArenA en na afloop van dat duel sprak de Ajax-watcher van De Telegraaf kort met hem.

'Hij zag er megafit uit en hij straalde uit dat hij heel graag weer wil beginnen. Anders kom je ook niet bij je ploeggenoten kijken. Hij staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Ik vraag me af waarom hij niet gewoon aan de slag kan gaan', spreekt de sportverslaggever, die er wel een gedachte over heeft.

'Ik heb het idee dat hij het slachtoffer is van de hele affaire rond Promes, waarmee Ajax in zijn maag zat en zit', vervolgt hij. 'Ik denk dat Ajax nu ultravoorzichtig is. Je kunt ook zeggen: zet er een streep onder, ga lekker voetballen en in december nemen we de beslissing of je wordt gekocht of niet.'

Ook collega Valentijn Driessen verbaast zich over het feit dat Ihattaren nog altijd niet tot de selectie van Ajax hoort. 'Hij was daar en volgens mij is daar niets gebeurd. Als er een risicofactor zou zijn, had hij daar niet op de tribune kunnen zitten. Ik vraag me af wanneer Ajax communiceert dat hij terugkeert in de A-selectie. Als het risico er niet is, wordt het tijd om hem gewoon terug te halen.'

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.