Ihattaren bekeek Ajax vanuit Johan Cruijff ArenA: 'Komt goed, komt goed'

door Bart Veenstra 206

Bron De Telegraaf

Ihattaren bekeek Ajax vanuit Johan Cruijff ArenA: 'Komt goed, komt goed'

door Bart Veenstra 206

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren (20) heeft Ajax zondag FC Groningen zien verslaan vanuit de Johan Cruijff ArenA. Op zijn Instagram-account plaatste hij al enkele story's vanuit het stadion en De Telegraaf meldt nu ook dat de creatieve voetballer aanwezig was in het stadion om zijn teamgenoten te steunen.

'De aanvaller, die een afgetrainde indruk maakt, bleek bij de roltrappen in het hoofdgebouw van de Johan Cruijff ArenA mateloos populair', schrijft de krant. Supporters van Ajax wilden met hem op de foto en smeekten om zijn terugkeer in Ajax 1. 'Komt goed, komt goed', zou Ihattaren gezegd hebben.

In de voorbereiding maakte Ihattaren in de eerste weken een veelbelovende indruk, maar vanuit veiligheidsoverwegingen moest hij een stap terug doen. Het is inmiddels een goede maand geleden dat Ihattaren voor het laatst meetrainde met de groep.

Ajax en Ihattaren met elkaar in gesprek

Ajax en Ihattaren zijn op dit moment met elkaar in gesprek of hij (op korte termijn) weer kan aansluiten met de groep en de manier waarop. Zelf wilde Ihattaren, die tot en met 31 december van Juventus wordt gehuurd, niet officieel reageren op de situatie.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.