Schreuder niet aanwezig bij gesprek met Ihattaren: 'Na gesprek maken we meer kenbaar'

door Bart Veenstra 267

Bron De Telegraaf, NOS

Schreuder niet aanwezig bij gesprek met Ihattaren: 'Na gesprek maken we meer kenbaar'

door Bart Veenstra 267

Bron De Telegraaf, NOS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder schuift deze week niet aan bij het gesprek tussen Ajax en Mohamed Ihattaren. De voetballer, die eerder vanuit het criminele milieu zou zijn bedreigd en geïntimideerd, traint sinds vorige week individueel op Sportpark de Toekomst.

'De club heeft een afspraak met Mo', citeert De Telegraaf Schreuder. De trainer ging kort in op het feit dat Ihattaren niet op de lijst van spelers met een rugnummer stond. 'Daar is intern wel iets over gezegd. Maar na dat gesprek zullen we meer kenbaar maken.'

Tegenover de NOS ging Hamstra eveneens in op de situatie omtrent Ihattaren. Heel veel wil hij er (nog) niet over kwijt. 'Volgens mij zijn we heel duidelijk geweest in het statement deze week. Hij is individueel weer begonnen en we gaan deze week kijken hoe dat een vervolg krijgt. We zitten deze week met Mo zelf. Dat is een open gesprek en daarin gaan we kijken hoe we samen verder gaan.'

Bekende crimineel in auto Ihattaren

In De Telegraaf valt maandagochtend te lezen dat de leaseauto van Ihattaren werd gebruikt door criminelen, zoals misdaadverslaggever John van den Heuvel zondag al vertelde bij NOS Langs de Lijn. In de krant valt te lezen dat rechercheurs een bekende crimineel, die verdachte is in het Marengo-proces, zagen rondrijden in de auto van Ihattaren. Naar verluidt kwam hij zelfs in de auto van Ihattaren naar het proces in de Bunker in Amsterdam-Osdorp. De auto van Ihattaren vloog later in brand, vermoedelijk door brandstichting.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.