Ajax: 'Ihattaren traint individueel, komende week gesprekken tussen speler en club'

door Bart Veenstra 175

Bron Ajax.nl

Ajax: 'Ihattaren traint individueel, komende week gesprekken tussen speler en club'

door Bart Veenstra 175

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Dat meldt Ajax woensdagmiddag via de officiële kanalen. De Amsterdamse club laat daarnaast weten dat de club en speler de komende week gesprekken voeren om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen.

Eerder op woensdag meldde De Telegraaf al dat Ajax volgende week met Ihattaren in gesprek gaat over traject op maat. De creatieve voetballer was enige weken afwezig bij Ajax vanwege dreiging uit het criminele milieu. Dat nieuws werd door Ihattaren zelf ontkend, zo bleek uit een bericht op zijn Instagram-account.

Ihattaren miste groot deel voorbereiding Ajax

De laatste oefenwedstrijd die Ihattaren voor Ajax speelde was tegen SC Paderborn tijdens het trainingskamp in De Lutte. Tijdens dat trainingskamp deed Ihattaren nog enkele veelbelovende interviews. Zijn afwezigheid in de periode daarna kan dan ook opvallend genoemd worden. Ihattaren miste de rest van de voorbereiding, waaronder het trainingskamp in Oostenrijk, van Ajax.

De Telegraaf schreef eerder dat Ihattaren pas weer bij de selectie aansluit als hij zijn (kleine) fysieke achterstand heeft weggewerkt. Ajax zou de middenvelder annex aanvaller daarnaast mentale begeleiding willen geven. Trainer Alfred Schreuder zou de hoop op een succesvolle rentree van Ihattaren nog niet hebben opgegeven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.