Ihattaren laat gezicht weer zien bij Ajax: 'Back in business'

door Ajax Showtime 604

Ihattaren laat gezicht weer zien bij Ajax: 'Back in business'

door Ajax Showtime 604

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren is weer aanwezig geweest bij Ajax. In een Story op Instagram laat de middenvelder annex aanvaller zichzelf zien in een Ajax-trainingsshirt op De Toekomst.

Meer details zijn er niet bekend, behalve dus dat Ihattaren in clubkleding aanwezig is geweest op het trainingscomplex. Wel is bekend dat hij een individueel programma heeft afgewerkt. 'Back in business', laat hij weten.

Ihattaren was de laatste weken afwezig bij Ajax wegens vermeende dreiging uit het criminele milieu. Om die reden werd in samenspraak met Ajax en veiligheidsexperts besloten om voorlopig niet aanwezig te zijn op de club. Zelf ontkent de Ajax-spelers overigens dat hijzelf iets te maken heeft met criminaliteit.

Ihattaren kroop juist uit een dal

De perikelen rondom Ihattaren waren een hard gelach voor hem en Ajax, gezien de jongeling net was opgeklommen uit een dal. Ajax huurde hem in de winterstop van het vorige seizoen van Juventus, nadat de speler vertrokken was uit Italië zonder toestemming. Ihattaren kampte met problemen wegens het overlijden van zijn vader in 2019, wat er voor zorgde dat hij het plezier in voetbal verloor en flink aankwam. De Ajacied meldde zich deze zomer echter topfit voor de voorbereiding en leek problemen achter zich te hebben gelaten.

Ihattaren laat gezicht weer zien bij Ajax: 'Back in business'
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties