'Ajax volgende week met Ihattaren in gesprek over traject op maat'

door Bart Veenstra 357

Bron De Telegraaf

'Ajax volgende week met Ihattaren in gesprek over traject op maat'

door Bart Veenstra 357

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat. Dat meldt De Telegraaf woensagochtend. De creatieve voetballer meldde zich dinsdag na een periode van afwezigheid weer op Sportpark de Toekomst en werkte daar een individueel programma af.

Volgens De Telegraaf zal Ihattaren pas weer bij het eerste elftal aansluiten als hij zijn (kleine) fysieke achterstand heeft weggewerkt. Ajax, dat volgende week met Ihattaren in gesprek gaat, wil hem ook de mogelijkheid van mentale begeleiding geven. Trainer Alfred Schreuder, die twee keer op bezoek is geweest bij de familie Ihattaren, heeft de hoop op een succesvolle rentree van de voetballer nog niet opgegeven.

Ihattaren leek in het eerste deel van de voorbereiding hard op weg naar die succesvolle rentree. De middenvelder annex aanvaller bleek topfit te zijn en liet zich zien in de eerste oefenduels van Ajax. Al snel na de terugkeer van het trainingskamp in De Lutte was Ihattaren een periode afwezig.

Ihattaren 'back in business'

Volgens De Telegraaf was de huurling van Juventus afwezig vanwege dreiging uit het criminele milieu en kon hij om die reden niet bij Ajax of zelfs in zijn eigen woning zijn. Daar reageerde Ihattaren vervolgens zelf op door op Instagram te schrijven: 'Wat kan ik soms toch om de media lachen'. Zijn zus schreef eerder: 'Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles.'

Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst. 'Back in business', was dit keer zijn boodschap via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, zo besluit De Telegraaf.

Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus. Ajax heeft de mogelijkheid om de spelmaker voor twee miljoen euro over te nemen. In het eerste halfjaar speelde Ihattaren zijn wedstrijden - vanaf april - vooral bij Jong Ajax. Mogelijk speelt hij dit seizoen een rol in de plannen van Schreuder bij het eerste elftal.

Sportbookies had dinsdag alle voetbalwedtips juist. Check de voorspellingen voor vandaag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties