Van der Meijde over nieuwe uitlatingen over Overmars: 'Dat had je gelijk moeten doen'

door Jesse ter Haar 39

Bron Veronica Offside

Van der Meijde over nieuwe uitlatingen over Overmars: 'Dat had je gelijk moeten doen'

door Jesse ter Haar 39

Bron Veronica Offside

Laatst geüpdatet

Andy van der Meijde kan weinig met de anonieme uitlatingen van de oud-speelsters van de Ajax Vrouwen over Marc Overmars. Het voelt voor de analist van Veronica Offside als mosterd na de maaltijd en bovendien wil Van der Meijde de feiten nu weleens weten.

'Ze komen nu anoniem naar voren. Iedereen kan anoniem zeggen: hij heeft dit en dit bij me gedaan', zo oordeelt de voormalig speler van Ajax. 'Wees dan een vrouw en zeg: dat is zo, hij heeft dat bij mij gedaan. Dan moet je niet nu achteraf gaan lopen zeiken. Ik vind dat je dat gelijk had moeten doen. Het blijft maar doorgaan, laat die man met rust.'

'Je weet ook niet of het echt is. Misschien is het wel een verzonnen verhaal', vervolgt hij. 'Ik praat het niet goed, maar doe het dan gelijk. Wat moet hij dan? Het leven gaat door, hoe hard het ook klinkt. Moet hij dan de gevangenis in? Laten we eerst wachten tot er iets bekend is en er dan een oordeel over geven. Nu niet. We kunnen hem wel gaan beschuldigen, maar je weet het toch niet?'

Sneijder blijft op de vlakte

Wesley Sneijder is eveneens aanwezig in de uitzending en laat zich ietwat minder uit over de opnieuw ontstane situatie. 'Het is moeilijk, want wij kennen de feiten niet. Als het is gebeurd, is het verschrikkelijk. Dat kan niet. Het is verboden terrein en je blijft er met je klauwen vanaf', klinkt hij.

Scoort Bergwijn het eerste doelpunt in Alkmaar? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.