Scoort Bergwijn het eerste doelpunt in Alkmaar? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug! (Ad)

door Ajax Showtime 10

Scoort Bergwijn het eerste doelpunt in Alkmaar? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug! (Ad)

door Ajax Showtime 10

Laatst geüpdatet

Zondag speelt Ajax de eerste topper van dit Eredivisieseizoen. In Alkmaar staan AZ en Ajax tegenover elkaar. De ploeg van Alfred Schreuder heeft tot nu alle competitiewedstrijden weten te winnen. De bookies voorspellen opnieuw een overwinning voor de Amsterdammers.

Een overwinning van Ajax levert 1,66 keer je inzet op. Een remise of een overwinning voor de thuisploeg is zelfs meer winstgevend: 4,20 keer je inzet bij een gelijkspel en 4,75 keer je inzet voor een winstpartij van de ploeg van Pascal Jansen.

Bergwijn opnieuw de eerste doelpuntenmaker?

Steven Bergwijn is dit seizoen al goed voor zes goals in evenveel duels en kan tegen AZ zijn productie verder omhoog schroeven. Denk jij dat Bergwijn de openingsgoal maakt in Alkmaar? Dan krijg je maar liefst 7,50 keer je inzet terug!

Denk je dat zowel AZ als Ajax tot scoren komen levert dat 1,61 keer je inzet op, mocht maar één van beide teams weten te scoren levert dat 2,20 keer je inzet op. Tot slot kijken we nog naar je juiste einduitslag. Wordt AZ-Ajax een kraker van jewelste die de ploeg van Schreuder met 2-3 wint? Dan krijg je maar liefst 21,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.