Schreuder: 'Sánchez en Conceição ontbreken, Wijndal mogelijk wel weer van de partij'

door Justin Fokkens 208

Bron Persconferentie

Schreuder: 'Sánchez en Conceição ontbreken, Wijndal mogelijk wel weer van de partij'

door Justin Fokkens 208

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Ajax moet het zondag in de uitwedstrijd tegen AZ doen zonder Jorge Sánchez, zo vertelt trainer Alfred Schreuder op de persconferentie in aanloop naar het duel met de Alkmaarders. Ook aanvaller Francisco Conceição is nog niet van de partij. Owen Wijndal behoort mogelijk wel weer tot de selectie van Ajax voor het treffen met zijn oude club.

'Jorge Sánchez heeft wat last van zijn knie en zal er niet bij zijn. Ook Conceição is nog niet fit, maar hij was er in Liverpool ook al niet bij.' De kans is dus echter wel aanwezig dat linksback Owen Wijndal weer tot de wedstrijdselectie van de Amsterdammers zal behoren. 'Hij is wel weer fit en we zullen morgen tijdens de afsluitende training bekijken of hij erbij kan zijn.'

Verder gaat Schreuder ook nog in op de rol van Lucas Ocampos. De vleugelaanvaller werd in de slotfase van de transferperiode op huurbasis overgenomen van het Spaanse Sevilla, maar kan tot dusverre slechts op enkele korte invalbeurten rekenen. 'Sinds hij is gekomen is het elftal wel in een bepaalde vorm gekomen waarin je als trainer niet snel doorwisselt. Dat is voor hem niet zo leuk, maar het gaat uiteindelijk om het team', zo erkent de oefenmeester.

Andere positie?

Tot slot geeft Schreuder aan wel kansen voor de kersverse Ajacied te zien. 'Ik zie misschien wel een positie voor hem waar hij ons kan gaan helpen, maar dat heeft ook met je persoonlijke bezetting te maken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.