'Overmars aanvankelijk niet overtuigd'

door SJvanveen 34

'Overmars aanvankelijk niet overtuigd'

door SJvanveen 34

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen heeft maandagavond bij Natafelen met Kees een boekje opengedaan over de transfer van Zakaria Labyad naar Ajax. Het verhaal deed al de ronde de Ajax-scouting in eerste instantie negatief advies gaf voor de overstap van Labyad, en die teksten heeft Driessen nogmaals bevestigd.

'Hij is nu overstag gegaan', doelt Driessen op Marc Overmars, die naar verluidt eerst niet geheel overtuigd was van de kwaliteiten van Labyad. 'Ik vind dat als een technisch directeur zegt dat hij het niet ziet zitten, Ten Hag ook niet moet gaan drammen', stelt de journalist van De Telegraaf.

'Dadelijk verdwijnt Ten Hag van het toneel en dan zit de volgende trainer met zo'n speler', vervolgt hij. 'Ten Hag heeft bij zijn aanstelling aangegeven dat hij een aantal spelers wilde hebben; een linksback, rechtsback en een aanvaller. Hij noemde daar namen bij, maar Overmars was aanvankelijk niet overtuigd.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.