Haan voorspelt: 'Denk dat Ajax beter is'

door Finn Dekker 10

Haan voorspelt: 'Denk dat Ajax beter is'

door Finn Dekker 10

Laatst geüpdatet

Arie Haan vindt dat Ajax de tegenstander in de voorronde van de Champions League, PAOK Saloniki, niet moet onderschatten. De oud-voetballer heeft een groot verleden bij beide clubs en kent de ploegen zodoende goed. De twee zijn aan elkaar gewaagd, maar Ajax gaat door, denkt de zeventigjarige Haan.

'PAOK blijft altijd een geduchte tegenstander. Nu helemaal. Ze zijn kampioen geworden. Ze hebben geen wedstrijd verloren, geloof ik. Dat betekent dat je ook Olympiacos en AEK Athene hebt kunnen weerstaan. Dan moet je oppassen. Dan weet je dat je een goede ploeg tegenover je hebt', aldus Haan, die in het verleden twee keer trainer was bij PAOK, in een interview met Ajax TV.

'Ik denk dat Ajax gewoon beter is, als ze het niveau halen wat ze hebben', vervolgt de oud-Ajacied. 'Je weet wat je kunt, maar je weet niet of je het ook kan brengen die dag. Dat is de onzekerheid. Maar die twijfel is nodig om de beste prestatie te leveren. Als Ajax zijn beste prestatie levert, denk ik dat Ajax gewoon verdergaat.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.