Derksen kritisch op Van Gaal: 'Ik denk dat Gravenberch het een persoonlijke belediging vindt'

door Jesse ter Haar 9

Bron Vandaag Inside

Derksen kritisch op Van Gaal: 'Ik denk dat Gravenberch het een persoonlijke belediging vindt'

door Jesse ter Haar 9

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen vindt het onterecht dat Ryan Gravenberch zich tijdens de komende interlandperiode moet melden bij Jong Oranje. Een speler als Jordy Clasie werd door Louis van Gaal wel geselecteerd en daar kan Derksen zich niet in vinden.

'Ik vind het nog steeds jammer dat Gravenberch niet bij het echte Nederlands elftal zit maar bij Jong Oranje', oordeelt de analist van Vandaag Inside. 'Ik denk dat Gravenberch het een persoonlijke belediging vindt. Dat soort amateurpsychologie houd ik niet van. Dat is gewoon het manipuleren van mensen.'

Op zijn beurt werd Clasie werd opgeroepen voor het hoogste vertegenwoordigende elftal van het land. De middenvelder van AZ maakt op Derksen geen indruk. 'Clasie is geen international. Hij doet het als invaller verrassend goed bij AZ, maar dat is toch geen international?'

René van der Gijp neemt het middenveld van Oranje onder de loep en constateert dat het - ook zonder Gravenberch - een uitstekend controlerend middenveld kan opstellen. 'Je hebt met Koopmeiners en De Jong twee prima jongens om te controleren', vindt de oud-voetballer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.