Borst: 'Ik vermoed dat Ajax in een moordlustige fase zal zijn'

door Davy Lo 69

Borst: 'Ik vermoed dat Ajax in een moordlustige fase zal zijn'

door Davy Lo 69

Laatst geüpdatet

Hugo Borst blikte in de Eretribune vooruit op de wedstrijd AZ-Ajax. De columnist denkt dat de Amsterdammers met het mes tussen de tanden zullen afreizen naar Alkmaar. Na de nederlaag tegen Liverpool gaat hij ervan uit dat de Amsterdammers gebrand zullen zijn om de kater van afgelopen week weg te spoelen.

Ajax gaat bij AZ op zoek naar eerherstel na de 2-1 nederlaag op Anfield Road tegen Liverpool. De ploeg van trainer Alfred Schreuder hoopt de foutloze reeks in de Eredivisie dit seizoen voor te kunnen zetten op bezoek in Alkmaar. Hugo Borst denkt dat de Amsterdammers er aan alles aan zullen doen om de zevende overwinning op een rij te boeken. ‘Ik vermoed dat Ajax in een moordlustige fase zal zijn’, zegt Borst. Ze zijn afgegaan in Liverpool en dat is geen schande, toch was het een afgang. Na het machtsvertoon in de Eredivisie dachten velen dat het ook in de Champions League zou gebeuren. Ze zijn van een koude kermis thuisgekomen.'

'De spelers van Ajax hadden werkelijk niets in te brengen en werden weggespeeld. Ik vermoed dat ze bij Ajax flink van zich afbijten en de wedstrijd ook, op individuele klasse, naar zich toe zal trekken. Daarbij doen ook de grote jongens bij AZ niet mee.’ Naast de woorden van Borst voegt collega-analist Gert Jan Verbeek toe: 'De spelers van AZ zijn ook niet in vorm en ze zijn ook veel minder dan in het begin. Misschien is sc Heerenveen-FC Twente wel leuker om naar te kijken.’

Wordt AZ-Ajax een kraker van jewelste die de ploeg van Schreuder met 2-3 wint? Dan krijg je maar liefst 21,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.