'Bij rest van de Eredivisie gaat vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer is van Ajax'

door NielsOpdam 218

Bron De Ballen Verstand

'Bij rest van de Eredivisie gaat vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer is van Ajax'

door NielsOpdam 218

Bron De Ballen Verstand

Laatst geüpdatet

Leon ten Voorde vindt John Heitinga niet geschikt als hoofdtrainer van Ajax. Dat vertelt de journalist van Tubantia in de podcast De Ballen Verstand. Dinsdag vertelde directeur voetbalzaken Sven Mislintat dat er een 'grote kans' is dat Heitinga ook volgend seizoen de trainer van Ajax 1 is en Ten Voorde vindt dat onbegrijpelijk.

Volgens de journalist heeft een andere kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij Ajax, Peter Bosz, in de afgelopen week het podium gepakt. Ten Voorde denkt dat Bosz daarmee zijn eigen glazen heeft ingegooid. 'Ik snap daar echt helemaal niks van. Zo'n slimme, ervaren man gaat dan in elk televisieprogramma, in één week tijd, zitten en zeggen dat Ajax hem mag bellen.'

'Hoe dom kun je zijn? Blijf gewoon in de luwte, iedereen weet de naam van Peter Bosz', vervolgt Ten Voorde, die vindt dat het gênant werd. 'Ik denk dat Van der Sar op dat moment ook wel heeft gedacht: Bekijk het. Ik zou jou eens eventjes laten zien wie de baas is. Maar bij de rest van de Eredivisie gaat de vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer is van Ajax. Die is niet geschikt.'

'Met Huntelaar, Heitinga en onze nieuwe Duitse vriend wens ik Ajax heel veel sterkte volgend seizoen'

Vorige week werd De Klassieker ontsierd door een fan die een voorwerp op het hoofd van Davy Klaassen gooide. Ten Voorde zag Heitinga na Feyenoord - Ajax voor de camera's staan. 'John begon erover dat het performance team van Ajax een geweldige prestatie had geleverd omdat de spelers na de onderbreking zo fit waren. Zo kun je ook een wedstrijd bekijken. Maar met Huntelaar, met Heitinga en met onze nieuwe Duitse vriend (Sven Mislintat, red.) wens ik Ajax heel veel sterkte volgend seizoen', besluit de journalist zijn verhaal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.