[Update II] Huntelaar weet niet of hij PSV haalt

door SJvanveen 72

[Update II] Huntelaar weet niet of hij PSV haalt

door SJvanveen 72

Laatst geüpdatet

Klaas-Jan Huntelaar is woensdagavond in het Champions League-duel tussen Ajax en AEK Athene geblesseerd uitgevallen. De ervaren spits ging met ogenschijnlijk hamstringklachten naar de kant.

De 35-jarige aanvaller, zo belangrijk dit seizoen met zijn werklust en doelpunten, verliet na een uur het veld. Hij werd vervangen door Donny van de Beek. Minuten voor de wissel, om precies te zijn luttele minuten na rust, kwam Ajax op 1-0 door een goal van Nicolás Tagliafico.

De ernst van de kwetsuur van Huntelaar is nog ongewis en moet later uitblijken. Zondag treedt Ajax aan in Eindhoven tegen PSV. Is Huntelaar afwezig, dan heeft hij met Kasper Dolberg een weer fitte spits tot zijn beschikking. Ook Kaj Sierhuis is beschikbaar.

Update - 21.50 uur (19 september 2018) - 'Huntelaar uit voorzorg gewisseld' 

Klaas-Jan Huntelaar is woensdagavond tegen AEK Athene uit voorzorg gewisseld. Dit gaf Erik ten Hag aan na afloop van de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen de Grieken. 'Hij is uit voorzorg eraf gehaald en dan gaan we wisselen', zei hij in een korte reactie tegenover Veronica.

Update II - 23.10 uur (19 september 2018) - '

Klaas-Jan Huntelaar heeft in een korte reactie gereageerd op zijn wissel. In gesprek met de NOS bevestigde hij dat het uit voorzorg was, maar de spits weet nog niet of hij tegen PSV kan spelen. 'Ik merkte na een uur dat ik last kreeg van mijn hamstring. Na een, twee sprintjes zei ik: beter niet', begint Huntelaar, die nog niet weet of hij PSV-uit zondag haalt. 'Dat gaan we de komende dagen zien. Voor mijn gevoel was ik er vrij snel bij. Je denkt gewoon aan je lijf en je weet dat er veel wedstrijden aankomen. Ik merkte dat het niet ging en dan kan er een fris iemand in.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties