Telegraaf: 'Ajax houdt Magallán in de gaten'

door BvdPloeg 27

Telegraaf: 'Ajax houdt Magallán in de gaten'

door BvdPloeg 27

Laatst geüpdatet

Ajax heeft belangstelling voor Lisandro Magallán, zo meldt De Telegraaf donderdag. De 24-jarige centrale verdediger van Boca Juniors zou door de Amsterdammers als 'zeer interessant voor de toekomst' worden omschreven.

'Ajax-scout Henk Veldmate heeft afgelopen weken met bijzondere interesse naar Lisandro Magallán gekeken', meldt de krant. 'Berichten in de Argentijnse media dat directeur spelerszaken Marc Overmars al een bod op de speler heeft uitgebracht, zouden voorbarig zijn.' Voetbal International meldt dat Ajax desondanks komende winter al wil toeslaan.

Woensdag kwam het Zuid-Amerikaanse TNT Sports als eerste met het gerucht dat Magallán op de radar zou staan van Ajax en daar zit dus wel een kern van waarheid in. Er werd gesproken over een bod van vijf miljoen euro, dat zou zijn afgewezen. Magallán heeft dit seizoen een basisplaats veroverd bij Boca.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.