Šutalo nog een twijfelgeval voor zondag; Vos en Gaaei op de weg terug

door Bart Veenstra 61

Bron AS

Šutalo nog een twijfelgeval voor zondag; Vos en Gaaei op de weg terug

door Bart Veenstra 61

Bron AS

Laatst geüpdatet

Josip Šutalo is op de weg van zijn kuitblessure. De Kroaat viel tegen Go Ahead Eagles uit en heeft in de afgelopen dagen amper kunnen trainen. Zaterdag neemt men bij Ajax een beslissing over het meespelen van de verdediger tegen RKC Waalwijk.

'Šutalo is nog steeds twijfelachtig. Er is een kans dat hij speelt, maar dat moeten we morgen (zaterdag, red.) afwachten tijdens de laatste training. Hij heeft de hele week niet veel kunnen doen', zegt de trainer van Ajax tijdens een persconferentie.

Een speler die er zondag sowieso niet bij is tegen RKC Waalwijk is Gaston Ávila. De verdediger is donderdag geblesseerd afgehaakt tijdens de training. 'Dat zag er niet zo goed uit. Hij is er zeker niet bij', aldus Van 't Schip, die in het midden liet waar Ávila aan geblesseerd is geraakt.

Goed nieuws omtrent Vos en Gaaei

Van 't Schip had ook nog goed nieuws te melden uit de lappenmand van Ajax. Waar Branco van den Boomen en Sivert Mannsverk nog herstellen van blessures, zijn Silvano Vos en Anton Gaaei op de weg terug. 'Hopelijk kunnen zij maandag minuten maken in Jong Ajax. We moeten even kijken hoe het loopt.'

Bestel nu het Ajax-shirt met de naam van Jordan Henderson of check deze link voor meer Henderson-merchandise!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.