Kudus en Álvarez trainen vrijdag weer gewoon mee bij Ajax

door Bart Veenstra 305

Bron Ajax

Kudus en Álvarez trainen vrijdag weer gewoon mee bij Ajax

door Bart Veenstra 305

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus en Edson Álvarez hebben de training bij Ajax hervat. Dit blijkt uit beelden die de Amsterdamse club vrijdagmiddag deelt via de officiële kanalen. Beide spelers zouden in de afgelopen dagen de training hebben overgeslagen om op die manier een transfer af te dwingen.

Kudus hoopte in de slotweek van de zomerse transferperiode op een transfer naar Everton. Zoals eerder op deze site te lezen viel, bleek dat Kudus hoopte op een transfer en dat Everton een bod had gedaan op de Ghanees. Ajax echter wilde niet meewerken aan een vertrek van de creatieve middenvelder.

Edson Álvarez

De Amsterdamse club wilde ook niet meewerken aan een vertrek van Edson Álvarez. Voor hem stond Chelsea op 31 augustus op de stoep met een bod van vijftig miljoen euro. Net als bij Kudus liet Ajax ook Álvarez niet vertrekken.

Beide spelers hoopten echter op een vertrek en om een transfer af te dwingen zouden zij deze week één of meerdere trainingen hebben overgeslagen. Vanuit Ajax is er nog geen officiële reactie gekomen op deze berichten.

Ajax speelt zaterdagmiddag (16.30 uur) in de Johan Cruijff ArenA tegen SC Cambuur. Of trainer Alfred Schreuder gebruik gaat maken van Álvarez of Kudus of dat hij beide spelers na afgelopen week straft, is nog niet bekend.

Poll: Moet Alfred Schreuder gebruik maken van het duo tegen Cambuur?
0%
0%

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.