'Chelsea biedt vijftig miljoen op Álvarez, Mexicaan wil overstap graag maken'

door NielsOpdam 3206

Bron De Telegraaf

'Chelsea biedt vijftig miljoen op Álvarez, Mexicaan wil overstap graag maken'

door NielsOpdam 3206

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez wil graag de overstap maken naar Chelsea, zo meldt De Telegraaf woensdagavond. De Engelse topclub heeft zich woensdag in Amsterdam gemeld voor de Mexicaan. Chelsea deed een bod van vijftig miljoen euro op de Ajax-middenvelder.

In het verleden waren Stade Rennes en Newcastle United concreet voor Álvarez, maar toen mocht de Mexicaan niet vertrekken. Nu wil de Ajacied per se vertrekken, zo schrijft De Telegraaf. 'Hij vraagt zich af of een kans als deze ooit nog voorbijkomt. In de Premier League kan hij het viervoudige verdienen van het toch al riante salaris bij Ajax.'

'Álvarez eist dat Ajax in gesprek gaat met Chelsea, dat na de nederlaag tegen Southampton van dinsdagavond besloot de buidel te trekken voor de Mexicaan', vervolgt de krant. 'Met een muitende Kudus en boze Alvarez wordt het een hete 1 september in Amsterdam.'

'Ajax-leiding wil niemand meer laten vertrekken'

De Ajax-leiding wil niemand meer laten vertrekken, want ook Mohammed Kudus mag niet weg naar Everton. De Ghanese middenvelder bereikte een persoonlijk akkoord met de Premier League-club en besloot woensdag niet mee te trainen bij Ajax, omdat hij wil vertrekken.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.