Álvarez krijgt lof: 'Geen analist meer die om zijn klasse en invloed op het team heen kan'

door Bart Veenstra 128

Bron Het Parool

Álvarez krijgt lof: 'Geen analist meer die om zijn klasse en invloed op het team heen kan'

door Bart Veenstra 128

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Henk Spaan schrijft in zijn column in Het Parool dat Edson Álvarez kan terugkijken op een goede wedstrijd tegen FC Utrecht. De Mexicaan, die ook al een plekje in het Elftal van de Week van De Telegraaf verdiende, kan rekenen op de complimenten van de journalist van Het Parool.

'"Ja, maar hij is wel beter geworden," zeggen mensen die hun eerdere negatieve oordelen over Álvarez moeten goedpraten. "Vroeger speelde hij alles breed." Weten wij veel wat zijn opdrachten waren. "Alles inleveren bij Blind," kan Ten Hags voornaamste stalorder zijn geweest', begint Spaan zijn verhaal.

'In elk geval was hij gisteren weer de beste man bij Ajax en is er geen analist meer die om zijn klasse en invloed op het team heen kan', schrijft Spaan duidelijke taal. 'Alles wat Utrecht vooruit speelde was voor Edson, elke afvallende bal had hij. Scherpe passes in de diepte kwamen meestal aan.'

Supporters FC Utrecht

In zijn column gaat Spaan ook in op het gedrag van de supporters van FC Utrecht. 'Wat moet de KNVB intussen met FC Utrecht? Je kunt daar als geblesseerde tegenstander maar het beste op de middenstip gaan liggen, te ver voor het tuig om zijn pisbekers heen te keilen. Apengeluiden hoor je er niet, schelden doet het minste pijn in die Bermudadriehoek rond de middenlijn.'

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.