Alvarez als enige Ajacied in Elftal van de Week

door Cristian de Jong 62

Bron De Telegraaf

Alvarez als enige Ajacied in Elftal van de Week

door Cristian de Jong 62

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Edson Alvarez is namens Ajax genomineerd door Pierre Vermeulen voor het Elftal van de Week van de Telegraaf. De Mexicaan speelde afgelopen zondag weer een dijk van een wedstrijd. De Amsterdammers versloegen het FC Utrecht van Henk Fraser met 0-2, mede dankzij goals van Berghuis en Brobbey.

Alvarez lijkt bij Ajax onmisbaar op het middenveld. Dit liet hij afgelopen zondag nogmaals zien. Ook tegenover Utrecht-spits, Bas Dost, won de Mexicaan kopduel na kopduel. 'Hij heeft al een basis die enorm goed is geworden bij Ajax, maar kan nog steeds doorgroeien,' vertelt Vermeulen. 'Het zou mij niks verbazen als topclubs uit het buitenland nog zullen proberen hem los te weken in de laatste dagen voor de transferdeadline.'

Alvarez, die bezig is aan zijn vierde seizoen in Amsterdam, speelt al sinds de start van het nieuwe seizoen ijzersterk en liet dit nogmaals zien tegen FC Utrecht. Aankomende zaterdag is de eerstvolgende kans voor Alvarez om zich in het Elftal van de Week te spelen. Dan speelt Ajax om 16:30, thuis tegen Cambuur.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties