'Hamstra en Huntelaar duidelijk naar Álvarez: Transfer deze zomer onbespreekbaar'

door BadembaBarrie 863

Bron De Telegraaf

'Hamstra en Huntelaar duidelijk naar Álvarez: Transfer deze zomer onbespreekbaar'

door BadembaBarrie 863

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez mag op de internationale transfer deadline dag onder geen beding meer vertrekken bij Ajax. Dat is de boodschap die technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar donderdag nogmaals hebben overgebracht aan de Mexicaans international, aldus De Telegraaf. Chelsea heeft zich gemeld voor Álvarez, die zelf in staking is gegaan om een transfer te forceren. Tevergeefs, zo lijkt.

Álvarez en zijn zaakwarnemer Fulco van Kooperen waren donderdag aanwezig in de Johan Cruijff ArenA voor een gesprek. De Mexicaan trainde donderdag uit protest al niet mee en hoopte Hamstra en Huntelaar in het gesprek te overtuigen van zijn standpunt. Die poging is dus duidelijk mislukt, maar Álvarez geeft nog niet op. Hij stapt nu naar de Raad van Commissarissen, om daar zijn transfer alsnog af te dwingen.

De Mexicaan zou bang zijn dat een kans als deze, om de stap te maken naar de top van de Premier League, niet nog een keer langskomt. Het standpunt van Hamstra en Huntelaar berust zich echter op dat Ajax geen vervanger meer kan halen, gezien de Nederlandse markt een dag eerder sloot. Bovendien wordt er naar Alfred Schreuder gekeken, die in Álvarez zijn zoveelste basisspeler zou zien vertrekken.

Chelsea bood 50 miljoen euro

Het bod van Chelsea kwam voor Ajax woensdagavond als donderslag bij heldere hemel. De Londenaren zijn bereid om 50 miljoen euro, inclusief bonussen, neer te tellen voor de diensten van Álvarez. De Mexicaan zelf zou bovendien een salaris van ruim tien miljoen euro per jaar op kunnen strijken op Stamford Bridge. Een verviervoudiging van zijn salaris bij Ajax. Voorlopig lijkt het er echter op dat Álvarez, in tegenstelling tot Antony en Lisandro Martínez, zijn droomtransfer nog even zal moeten uitstellen.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.