'Álvarez volgende in rijtje Ajacieden die training overslaat in jacht op transfer'

door Jesse ter Haar 1830

Bron De Telegraaf

'Álvarez volgende in rijtje Ajacieden die training overslaat in jacht op transfer'

door Jesse ter Haar 1830

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez lijkt alles op alles te zetten in de jacht op een transfer naar Chelsea, zo blijkt uit informatie van De Telegraaf. De Mexicaan slaat de Ajax-training van donderdag over in de hoop de overstap op deadlineday te kunnen maken. De club uit Londen meldde zich woensdagavond bij Ajax en dat heeft Álvarez aan het denken gezet.

Niet alleen dat, de middenvelder zou zijn zinnen zelfs op een vertrek hebben gezet. Niet omdat hij het niet naar zijn zin heeft bij Ajax, maar omdat er een 'niet te weigeren' aanbieding zou liggen van Chelsea. Bovendien geldt de Engelse club als een van de droomclubs van de Ajacied. Ook voor Ajax valt er financieel gewin te behalen, want de huidige nummer negen van de Premier League zou een bod van vijftig miljoen euro hebben neergelegd bij Ajax.

Overigens is Álvarez niet de eerste Ajacied deze transferperiode die een training overslaat. Hij volgt het voorbeeld van Antony en Mohammed Kudus, die op die manier ook een transfer probeerden af te dwingen. De Braziliaan lukte het, want hij vertrok voor een potentieel totaalbedrag van honderd miljoen euro naar Manchester United. Kudus hoopt de overstap naar Everton te maken en sloeg de training van woensdag over, maar nog zonder succes. Echter geldt - vanwege het feit dat men in Engeland een dag langer spelers kan kopen dan in Nederland - ook voor Kudus dat hij nog altijd kán vertrekken.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Álvarez verandert van gedachte

Het blijkt snel te gaan in het hoofd van de defensief ingestelde voetballer, want niet lang geleden leek het er nog anders voor te staan. Newcastle United leek ver te willen gaan voor zijn diensten, maar daar wenste Ajax niet aan mee te werken. Álvarez accepteerde het en stelde zich in op een nabije toekomst bij Ajax, maar alles lijkt nu anders. De rechtspoot lijkt alles aan de kant te willen zetten om voor vijftig miljoen euro de overstap naar de Premier League te maken.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.