Branie: Komt het nog goed met Sébastien Haller?

door Gino Haverkamp 278

Bron Ajax Showtime

Branie: Komt het nog goed met Sébastien Haller?

door Gino Haverkamp 278

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Een nieuwe week en dus ook weer een nieuwe editie van Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime. Deze week blikt presentator Menno Pot samen met Ajax-watcher Dick Sintenie van Het Parool en Jesse ter Haar, adjunct-hoofdredacteur van Ajax Showtime, terug op het voor Ajax teleurstellend verlopen weekend. Er wordt ook vooruitgekeken naar de loting van de Champions League.

Na een goede 5-0 overwinning op NEC in speelronde 1 van de Eredivisie, liep Ajax afgelopen weekend al tegen puntenverlies aan. In Enschede werd het 1-1 tegen FC Twente. De heren van Branie blikken terug op de wedstrijd en duiden waar het mis is gegaan voor Erik ten Hag en zijn spelers. Wat moet er gebeuren om meer puntenverlies te voorkomen? Wat moet Ten Hag met spits Sébastien Haller doen?

Er is echter ook genoeg om op vooruit te blikken. Donderdag vindt namelijk de loting van de Champions League plaats en Ajax is geplaatst in pot 3, waardoor de Amsterdammers enkele grote clubs kunnen treffen. Is overwintering in het miljardenbal een realistisch scenario. En wat kan nieuwbakken Ajacied Mohamed Daramy voor rol spelen?

De nieuwste aflevering van Branie is dit seizoen elke maandagmiddag vanaf 12.00 uur te beluisteren via Spotify, iTunes en onze website.

Jesse ter Haar (Twitter: @jesseterhaar | e-mail: j.terhaar@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties