'Blessure van Antony lijkt op eerste oog mee te vallen'

door Jesse ter Haar 84

'Blessure van Antony lijkt op eerste oog mee te vallen'

door Jesse ter Haar 84

Laatst geüpdatet

De blessure van Antony lijkt op het eerste oog mee te vallen, zo vertelt Erik ten Hag op de persconferentie na afloop van Atalanta Bergamo - Ajax. De Braziliaan moest in de slotfase met een brancard naar de kant vanwege een harde charge van Roeslan Malinovski, maar van ernstige schade lijkt geen sprake.

Nadat Antony geraakt werd aan de zijkant van het veld, was het meteen duidelijk dat de dribbelaar erg veel pijn had. Ondanks het feit dat de zijlijn dichtbij was, moest er een brancard aan te pas komen om Antony naar de kant te krijgen. Ten Hag vertelt na de wedstrijd dat het niet ernstig lijkt. 'Hoewel het een ernstige overtreding was en de nopafdrukken aan de zijkant van zijn kuitbeen en enkel staan', voegt hij eraan toe.

In gesprek met Ajax TV geeft Ten Hag overigens aan dat hij de opponent dinsdag wel meer harde overtredingen heeft zien maken, maar boos is hij daar allerminst over. 'Dat is het hoogste niveau. We zijn ook geen pussy's, we spelen als mannen. Je moet strijden en de scheidsrechter bepaalt de grens. Deze grens was ver en daar moet je mee omgaan als ploeg.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties