Ajax zonder geblesseerde spelers en Mikautadze op trainingskamp naar Cádiz

door Bart Veenstra 337

Bron Ajax.nl

Ajax zonder geblesseerde spelers en Mikautadze op trainingskamp naar Cádiz

door Bart Veenstra 337

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax reist zonder Branco van den Boomen, Silvano Vos, Sivert Mannsverk én Georges Mikautadze af naar het Spaanse Cádiz voor een trainingskamp. Eerstgenoemde drie zijn er vanwege medische redenen niet bij, terwijl Mikautadze de ruimte krijgt om te onderhandelen met een andere club (naar verluidt FC Metz). Dit alles meldt men op Ajax.nl.

De selectie van trainer John van 't Schip bereidt zich deze week in Cádiz voor op de tweede seizoenshelft. Op zondag 7 januari zal Ajax een oefenwedstrijd spelen tegen Hannover 96. Die wedstrijd, die om 13.00 uur begint, is live te zien op Ziggo Sport.

In de 29-koppige selectie van Ajax is ruimte voor enkele talentvolle spelers. Zo neemt Van 't Schip Tristan Gooijer, Jaydon Banel, Gabriël Misehouy, Tom de Graaff, Julian Brandes en Oualid Agougil mee naar Andalusië. Ook met Ahmetcan Kaplan, de zomeraankoop van 2022 die lange tijd kampte met blessureleed, reist mee naar het zuiden van Spanje.

Gerónimo Rulli, die volgens enkele geruchten op een transfer zou mikken, is er 'gewoon' bij in Spanje. Dit geldt ook voor andere spelers die volgens bepaalde berichten zouden willen vertrekken, zoals Gaston Ávila. Remko Pasveer en Jay Gorter, die kampten met blessures, reizen ook mee naar Spanje

De complete spelerslijst van Ajax:

Gerónimo Rulli
Jay Gorter
Remko Pasveer
Diant Ramaj
Anton Gaaei
Ahmetcan Kaplan
Devyne Rensch
Jorrel Hato
Jakov Medić
Anass Salah-Eddine
Borna Sosa
Gaston Ávila
Josip Šutalo
Kenneth Taylor
Benjamin Tahirović
Steven Bergwijn
Brian Brobbey
Amourricho van Axel Dongen
Steven Berghuis
Carlos Forbs
Chuba Akpom
Kristian Hlynsson
Ar'Jany Martha
Tristan Gooijer
Jaydon Banel
Gabriel Misehouy
Tom de Graaff
Julian Brandes
Oualid Agougil

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.