Ajax-target Balerdi wil niet weg bij Olympique Marseille: 'Wil hier blijven, dat is zeker'

door NielsOpdam 342

Bron Footballogue

Ajax-target Balerdi wil niet weg bij Olympique Marseille: 'Wil hier blijven, dat is zeker'

door NielsOpdam 342

Bron Footballogue

Laatst geüpdatet

Ajax-target Leonardo Balerdi wil bij Olympique Marseille blijven. Dat heeft de Argentijnse verdediger woensdagavond verteld in de mixed zone. De Amsterdamse club was woensdagavond aanwezig in Frankrijk om de verdediger opnieuw te bekijken.

Op beelden van Footballogue is te zien dat Balerdi na het uitduel met AC Troyes in de mixed zone staat te praten met journalisten. De Argentijn krijgt de vraag of hij Marseille deze winter gaat verlaten. 'Ik heb met mijn zaakwaarnemer gesproken en ik wil hier blijven, dat is zeker', reageert het Ajax-target, dat deze transferperiode dus niet naar Amsterdam lijkt te komen.

Ajax wil deze winterse transferperiode sowieso een verdediger aantrekken. Trainer Alfred Schreuder gaf al meerdere keren aan dat Ajax behoefte heeft aan een extra verdediger. De Amsterdamse club werd vrijdag al in verband gebracht met Balerdi. Voetbal International meldde woensdag dat vertegenwoordigers van Ajax aanwezig waren bij AC Troyes - Olympique Marseille.

'Ajax bereidde bod tussen 15 en 20 miljoen euro voor op Balerdi'

Foot Mercato meldde eerder op de woensdag nog dat Ajax een bod van tussen de 15 en 20 miljoen euro aan het voorbereiden was op de verdediger van Marseille. Volgens dat medium hadden de Amsterdammers hun interesse kenbaar gemaakt aan Balerdi en was de Argentijn 'zeer geïnteresseerd' in de interesse van Ajax. Nu blijkt dus dat de centrale verdediger waarschijnlijk tot de zomer in Marseille blijft.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.