Ajax pas op zijn vroegst op 1 oktober in zee met Unibet

door Bart Veenstra 35

Bron Ajax Showtime

Ajax pas op zijn vroegst op 1 oktober in zee met Unibet

door Bart Veenstra 35

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax kan pas op zijn vroegst op 1 oktober een deal sluiten met online gokbedrijf Unibet. Dergelijke gokbedrijven als Unibet zouden in eerste instantie per 1 maart 2021 een vergunning kunnen aanvragen, maar die datum is verplaatst naar 1 april 2021.

Op 1 april kunnen de buitenlandse, maar ook de binnenlandse gokbedrijven een officiële aanvraag tot vergunning doen. Op dat moment duurt het minimaal een halfjaar voordat zo'n vergunning wordt geaccepteerd. Zodoende zou Ajax pas vanaf 1 oktober echt in zee kunnen gaan met een gokbedrijf als Unibet.

Met een mogelijke deal met Unibet zou de Amsterdamse club miljoenen euro's per jaar ontvangen. Ajax heeft nooit bekend gemaakt met welke partij zij van plan zijn een deal te maken. De geruchten zijn echter hardnekkig dat dit Unibet betreft.

Wanneer de kansspelautoriteit groen licht geeft, kan Unibet pas daarna reclame maken en aanbieden. Of 1 oktober haalbaar is, is nog maar de vraag. Het hangt onder meer van het aantal vergunningen af hoe snel bepaalde vergunningen toegekend worden.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Verwacht jij dat Ajax met 3-1 wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 9,10 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties