VI: 'Ajax en Huntelaar spreken over toekomst'

door Thijs Zwagerman 13

VI: 'Ajax en Huntelaar spreken over toekomst'

door Thijs Zwagerman 13

Laatst geüpdatet

Volgens Voetbal International zal op korte termijn duidelijk worden waar de toekomst van Klaas-Jan Huntelaar ligt. Het contract van de spits loopt na dit seizoen af, waardoor Ajax de verbintenis voor 1 april formeel op dient te zeggen. Anders wordt het contract van Huntelaar namelijk tegen de huidige voorwaarden verlengd.

Of dit een mogelijkheid is, wordt momenteel onderzocht. Ajax en Huntelaar zijn volgens Voetbal International met elkaar in gesprek en daarbij is het voornamelijk van belang wat Huntelaar zelf wil. De spits wordt in augustus van dit jaar 37, waardoor hij zichzelf nadrukkelijk zal afvragen of hij nog een seizoen profvoetbal aan zijn loopbaan vast wil plakken.

Als Huntelaar op korte termijn besluit dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen, dan heeft hij mogelijk zijn laatste profwedstrijd al gespeeld. De Eredivisie ligt vanwege het coronavirus namelijk stil en het is nog zeer de vraag of en hoe de competitie verder zal verlopen. Volgens Voetbal International kan de coronacrisis daarom meespelen in het besluit van Huntelaar om zijn contract mogelijk nog een jaar te verlengen. De ervaren spits zal zijn loopbaan waarschijnlijk namelijk niet op deze manier willen beëindigen.

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties