Tadić gaat in op uitfluiten Onana: 'Ik weet het niet'

door Bart Veenstra 36

Bron AS

Tadić gaat in op uitfluiten Onana: 'Ik weet het niet'

door Bart Veenstra 36

Bron AS

Laatst geüpdatet

Dušan Tadić heeft de fluitconcerten aan het adres van André Onana vernomen, maar weet niet zo goed wat hij ervan moet vinden. Laatstgenoemde keerde zondagavond terug in de wedstrijdselectie van Ajax, nadat hij negen maanden aan de kant stond vanwege een dopingschorsing.

Toen de naam van Onana werd omgeroepen, klonk er gefluit van de tribunes. Tijdens de persconferentie na afloop van het duel met Go Ahead Eagles werd Tadić gevraagd naar zijn mening over die fluitconcerten. 'Wat ik ervan vind? Ik weet het niet', aldus de aanvoerder.

Dat Onana weer mag keepen voor Ajax vindt Tadić goed nieuws. 'Het is goed dat hij terug is in onze ploeg. Hij is een geweldige keeper en een extra wapen voor ons', aldus de Serviër.

Onana weer speelgerechtigd

Onana mag sinds donderdag weer officieel wedstrijden keepen, al maakte trainer Erik ten Hag tegen Go Ahead Eagles (nog) geen gebruik van de Kameroener. Vooralsnog is Remko Pasveer de eerste keeper van Ajax, zo liet Ten Hag al vaker weten. Het contract van Onana bij Ajax loopt na dit seizoen af en de verwachting is dat hij transfervrij vertrekt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties