Suárez: 'Beloofd dat ik terugkeer bij Ajax'

door BvdPloeg 78

Suárez: 'Beloofd dat ik terugkeer bij Ajax'

door BvdPloeg 78

Laatst geüpdatet

Luis Suárez heeft in een interview op de Spaanse radio nog maar eens benadrukt dat hij sowieso gaat terugkeren bij Ajax. De Uruguayaan vertelt in ruim drie kwartier over zo'n beetje alles wat zijn carrière maakte en afsluiten bij zijn droomclub FC Barcelona zal hij in ieder geval niet.

Suárez, die aangeeft dat hij afgelopen zomer ook van Liverpool naar Real Madrid had kunnen gaan, stelt dat hij met Barcelona zijn droomclub heeft bereikt. 'Er was interesse van Real, maar ik droomde ervan om hier te spelen. Toen ik hoorde dat Barcelona interesse had, heb ik geen moment getwijfeld. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat Barça mij zou willen hebben.'

In de studio van Cadena COPE gaat Suárez ook in op zijn toekomst, die hem toch nog zeker langs twee clubs zal leiden. 'Het is moeilijk om te stellen dat ik mijn carrière zal afsluiten bij Barcelona want ik heb al beloofd dat ik zal terugkeren bij Ajax en Nacional', zegt de aanvaller, die bij zijn afscheid in Amsterdam inderdaad riep dat hij graag nog eens terugkeert in de ArenA.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties