Rondom Ajax: Tagliafico speelt honderdste Eredivisieduel voor Ajax

door NielsOpdam 18

Bron AS

Rondom Ajax: Tagliafico speelt honderdste Eredivisieduel voor Ajax

door NielsOpdam 18

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Tagliafico speelt honderdste Eredivisieduel voor Ajax

Nicolás Tagliafico heeft zondagmiddag zijn honderdste Eredivisiewedstrijd voor Ajax gespeeld. De Argentijn begon op de bank, maar mocht vlak voor tijd invallen om deze mijlpaal te bereiken. 'De enige vier Zuid-Amerikanen met minstens honderd Eredivisie-optredens in het shirt van Ajax zijn Wamberto (122), David Neres (116), Maxwell (114) en Luis Suárez (110)', schrijft Ajax op de clubwebsite.

Martha neemt voorbeeld aan Antony en knalt Jong Ajax naar zege

Jong Ajax won vrijdagavond met 1-3 van De Graafschap en Ar'jany Martha speelde een grote rol in de zege. De invaller gaf de assist bij de 1-2 en maakte zelf de 1-3. Dat deed hij op fraaie wijze, met een schot dat ook zomaar genomen had kunnen worden door Antony. Bekijk de treffer van Martha hieronder.

Maatschappelijk project 'Ajax Foodball' wint 30.000 euro

Ajax heeft met het project 'Ajax Foodball' maar liefst 30.000 euro gewonnen, zo maakt Ajax Life bekend. Ajax is daarmee tweede geworden in het 'Maatschappelijk Project Eredivisie' van de VriendenLoterij en de Eredivisie. Met Ajax Foodball stimuleert de Amsterdamse club een gezonde levensstijl onder jongeren. SC Cambuur is met zijn project eerste geworden wint zo 50.000 euro. sc Heerenveen verdient 20.000 euro met de derde plaats.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties