'PSV-directeur Gerbrands bood Van der Sar telefonisch excuses aan'

door Jesse ter Haar 18

Bron Eindhovens Dagblad

'PSV-directeur Gerbrands bood Van der Sar telefonisch excuses aan'

door Jesse ter Haar 18

Bron Eindhovens Dagblad

Laatst geüpdatet

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, heeft maandag zijn excuses aangeboden aan Ajax, zo weet Rik Elfrink. De PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad weet dat de directeur telefonisch contact opnam met Edwin van der Sar, de algemeen directeur van Ajax.

De inhoud van het gesprek had vooral te maken met de manier waarop Dusan Tadic na afloop van PSV - Ajax werd bejegend door de PSV-supporters. De Serviër wilde zich een weg banen vanuit het Philips Stadion naar de spelersbus van Ajax, maar onderweg werd hij uitgescholden en kreeg hij voorwerpen naar zich toe gegooid.

Tijdens het telefonische contact heeft Gerbrands de directeur van Ajax verteld dat de gedragingen van de fans niet passen bij de kernwaarden van PSV. Toch liet een woordvoerder van de Eindhovense club eerder weten dat men niet van plan is om een gesloten locatie te realiseren voor uitspelende teams.

De onrust begon allemaal op het veld, toen Tadic en Denzel Dumfries het met elkaar aan de stok kregen. De Serviër kreeg een penalty te nemen namens Ajax, toen er drie PSV'ers bijzonder dicht om hem heen kwamen staan. Samen probeerden zij de penaltystip van het veld dat al zo slecht was te slopen. Tadic schoot de penalty echter onberispelijk in, waarna hij de confrontatie opzocht met Dumfries.

Verwacht jij dat Ajax na penalty's doorgaat ten koste van sc Heerenveen? Zet dan in en krijg 16,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties