Opmerkelijke rode kaart Hlynsson geseponeerd, Viereck wel voor één duel geschorst

door Cristian de Jong 17

Bron KNVB

Opmerkelijke rode kaart Hlynsson geseponeerd, Viereck wel voor één duel geschorst

door Cristian de Jong 17

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

De rode kaart van Kristian Hlynsson is geseponeerd, zo meldt de KNVB. Het talent uit IJsland moest kort voor rust het veld verlaten tegen De Graafschap wegens een slaande beweging.

Na de beslissing van arbiter Luuk Timmer ontstond er veel ophef over het besluit. Ook de aanklager betaald voetbal kon zich niet vinden in de beslissing van Timmer om Hlynsson van het veld te sturen en zodoende is de rode kaart van de middenvelder geseponeerd.

Rode kaart Viereck

Jong Ajax moest de wedstrijd in Doetinchem afmaken met negen man. Niet alleen Hlynsson mocht vroegtijdig gaan douchen, ook invaller Neal Viereck moest het veld met een rode kaart verlaten. Over deze beslissing kwam echter minder ophef. Viereck moest al snel tijdens zijn invalbeurt aan de noodrem trekken en moet daarom wel één duel toekijken.

Jong Ajax verloor het duel met De Graafschap met 3-0. De ploeg van John Heitinga was met negen man geen partij voor de Superboeren. De beloften van Ajax bevinden zich momenteel op een veertiende positie in de Keuken Kampioen Divisie. Op 4 november 2022 boekten de Amsterdammers voor het laatst een overwinning, op bezoek bij FC Dordrecht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.