'Kjaer verlaat Ajax, Deens talent op weg naar Bodø/Glimt in Noorwegen'

door Cristian de Jong 65

Bron Nettavisen

'Kjaer verlaat Ajax, Deens talent op weg naar Bodø/Glimt in Noorwegen'

door Cristian de Jong 65

Bron Nettavisen

Laatst geüpdatet

Jeppe Kjaer gaat zijn carrière spoedig vervolgen bij het Noorse Bodø/Glimt, zo meldt Nettavisen. Het 18-jarige talent komt over van de jeugdopleiding van Ajax, waar de Deen weinig succes wist te boeken.

Kjaer had in Amsterdam nog een contract voor zes maanden. Zowel Ajax als Kjaer zelf hebben nu groen licht gegeven om de carrière van het Deense talent te laten vervolgen in Noorwegen, aldus het medium. Kjaer zou vorige week Bodø/Glimt al hebben bezocht, waar hij te horen zou hebben gekregen wat de club van plan is met hem.

Kjaer zou nu wederom in Noorwegen zijn om een transfer af te ronden. Zo zal hij spoedig een medische keuring ondergaan en worden de laatste details van de transfer in orde gemaakt. Bodø/Glimt speelt in februari weer in de play-offs van de Conference League. De Noren mogen het gaan opnemen tegen het Poolse Lech Poznan.

Kjaer gezien als supertalent in Denemarken

In september 2020 maakte Kjaer de overstap van het Deense AC Horsens naar Ajax. In Denemarken werd de vleugelaanvaller gezien als één van de grootste talenten van het land. Kjaer was de jongste speler in de geschiedenis die zijn debuut mocht maken op het hoogste niveau van Denemarken. Bij Ajax liep alles anders. Kjaer kon zijn draai bij Jong Ajax niet vinden en zodoende lijkt er nu een einde te komen aan de samenwerking tussen beide partijen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.