Ajax wil contract Kjaer niet verlengen, talent mogelijk vroeg de deur uit

door Cristian de Jong 45

Ajax wil contract Kjaer niet verlengen, talent mogelijk vroeg de deur uit

door Cristian de Jong 45

Laatst geüpdatet

Jeppe Kjaer lijkt op de weg naar de uitgang bij Ajax, zo meldt Tipsbladet. De Amsterdammers lijken het contract met de Deen niet te gaan verlengen. De vleugelspeler verruilde het Deense AC Horsens in 2020 voor een avontuur bij Ajax.

In Denemarken werd Kjaer gezien als het grote talent voor de toekomst toen hij op zijn zestiende zijn debuut maakte voor het eerste elftal van Horsens. In Amsterdam komt Kjaer echter niet goed uit de verf. Het Deense talent heeft het tot nu toe moeten doen met twee invalbeurten bij Jong Ajax, maar stond wel tweemaal in de basis bij Ajax O18 in de Youth League.

Het contract van Kjaer loopt deze zomer af en volgens B.T's Podcast Transfervinduet zal deze niet meer worden verlengt omdat de Deen momenteel ver verwijderd is van het eerste elftal van Ajax. Er werd al gespeculeerd dat Kjaer wellicht de overstap zou gaan maken naar FC Nordsjælland. De vleugelspeler zou perfect passen bij de speelstijl van Nordsjælland.

Mogelijke bestemmingen

Ook zouden Noorwegen, Zweden of België een mogelijke bestemming kunnen zijn voor Kjaer. Daarnaast wordt een binnenlandse transfer ook niet uitgesloten. Momenteel hangt er nog geen prijskaartje aan de jonge Deen. Aangezien het contract van Kjaer afloopt, zullen geïnteresseerde clubs geen grote bedragen hoeven te betalen.

Weet Ajax tegen FC Emmen eindelijk weer eens te winnen met een clean sheet? Zet in en verdien 2,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.