Weet Ajax tegen FC Emmen eindelijk weer eens te winnen en de nul te houden? (Ad)

door Ajax Showtime 86

Bron AS

Weet Ajax tegen FC Emmen eindelijk weer eens te winnen en de nul te houden? (Ad)

door Ajax Showtime 86

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax en FC Emmen treffen elkaar zaterdagavond in de voor beide ploegen laatste wedstrijd van het jaar 2022. Na afloop van het Eredivisieduel gaan de blikken op het WK in Qatar en dus is het nog één keer tijd om uit te kijken naar een wedstrijd van Ajax. Het belooft een succesvolle avond te worden, want volgens de bookies is een overwinning voor de Amsterdammers haast een zekerheid.

Weet Ajax de drie punten mee te nemen uit Drenthe, dan kun je namelijk slechts ontvangen. De ploeg van Alfred Schreuder steekt echter niet in grootste vorm. Mocht je nieuw puntenverlies vermoeden, dan is er iets te verdienen. Delen Ajax en FC Emmen zaterdagavond de punten, dan wacht je . Gaat Ajax zelfs – net als tegen PSV – onderuit, dan krijg je .

Geloof je toch heilig in een Amsterdamse zege, dan zijn er meerdere manier hoe die tot stand kunnen komen. Wint Ajax en scoren beide ploegen? Dan gaat . Een zege voor Ajax waarbij niet beide teams scoren, levert eveneens op. Het is echter al dertien wedstrijden geleden dat Ajax met een clean sheet won. Staat Ajax bij rust al voor en weet de ploeg de wedstrijd uiteindelijk ook te winnen, dan gaat . Tot slot benoemen wij de mogelijkheden om Ajax met minstens twee of minstens drie goals verschil te laten winnen. Dit levert quotering op .

Tot slot kijken we naar de mogelijke doelpuntenmakers van zaterdagavond. Brian Brobbey geldt als voornaamste kanshebber om het net te vinden. Een doelpunt op een willekeurig moment levert je op. Produceert hij het eerste of het laatste doelpunt van de wedstrijd, dan . Mohammed Kudus en Steven Bergwijn volgen Brobbey op korte afstand, waarbij een doelpunt van één van beiden je kan opleveren. Weten zíj de eerste of laatste goal te maken, dan stijgt .

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.