Opmerkelijk: ook Varela mee naar De Lutte

door Bart Veenstra 11

Opmerkelijk: ook Varela mee naar De Lutte

door Bart Veenstra 11

Laatst geüpdatet

In de categorie opmerkelijk: ook doelman Bruno Varela gaat mee naar De Lutte voor het eerste trainingskamp van Ajax dit seizoen, zo blijkt uit de selectielijst op Ajax.nl. De Portugese keeper speelde het afgelopen halve seizoen op huurbasis al voor Ajax en de kans is groot dat de Amsterdammers de Portugese goalie opnieuw gaan huren.

Afgelopen zaterdag werd bekend dat de huurdeal rond Varela bijna rond was. Ajax en zijn officiële werkgever SL Benfica zouden nog in onderhandeling zijn over de hoogte van de koopoptie in het huurcontract. Een definitieve overeenkomst is officieel nog niet bereikt, maar in de tussentijd gaat Varela dus wel mee op trainingskamp.

Verder ontbreekt Kostas Lamprou in het lijstje keepers dat met Ajax afreist naar De Lutte. De doelman heeft bij Ajax nog een contract tot en met 30 juni aanstaande, maar het lijkt er steeds meer op dat de Amsterdammers hem geen nieuw contract zullen aanbieden. Benjamin van Leer, vorig seizoen nog verhuurd aan NAC Breda, gaat wel mee naar De Lutte. Verder gaan ook Dominik Kotarski en aanwinst Kjell Scherpen mee naar Overijssel.

Denk jij dat de Oranje Leeuwinnen met 2-0 van de Japanse vrouwen winnen? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties