'Huurdeal Varela bijna rond, koopoptie laatste voorwaarde'

ThijsZwagerman, 22-06-2019 om 23:45, 6485 views, O Jogo |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Bruno Varela is zo goed als zeker ook komend seizoen actief voor Ajax. De Portugese doelman wordt opnieuw gehuurd van Benfica, iets dat Ajax een half miljoen euro kost. Het Portugese O Jogo meldt dat de deal zo goed als rond is.

Ajax betaalt dus een half miljoen euro voor het huren van Varela, terwijl de Amsterdammers ook het salaris van de 24-jarige voor hun rekening moeten nemen. De laatste voorwaarde waarover nu onderhandeld wordt, is de hoogte van het bedrag van de optie tot koop die Ajax op Varela wil hebben. In de vorige huurovereenkomst bedroeg die koopoptie vijf miljoen euro, maar dat bedrag is Ajax te gortig.

Het wil Varela om die reden nu nog een seizoen huren met een optie tot koop, maar dan dus wel eentje waarvan het bedrag lager ligt dan vijf miljoen. Als Ajax en Benfica daar gezamenlijk uitkomen, lijkt niets een nieuwe verhuurperiode nog in de weg te staan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
14AJAX14
Leuke gozer maar volgens mijn maat en Befica fan kan ie niet keepen. Ze lachen zich rot in Lissabon... Vind het alsnog prima dat ie er is, ligt goed in de groep maar niet voor monsterbedragen. Is niet meer dan 1 miljoen per seizoen waard en dat is eigenlijk al veel...
0 0
DrFootball
Een beetje druk met Onana, Varela, Kotarski, Scherpen, Van Leer, Van Bladeren en El Maach. Daarbij ga ik er vanuit dat Lamprou zijn contract niet wordt verlengd en dat ook Gorski geen verlenging krijgt.
2 0
RedFeather
Kan goed met Onana
Toch wel belangrijk
1 0
Ajacider
Zeker belangrijk. Als bankzitter toch vrolijk rondlopen, goed trainen en je medespelers het succes gunnen. Zoiets moet je koesteren, zeker als ie zelf ook kan keepen
0 0
ST
Bruno heeft vooral indruk gemaakt onder de douche. Aan spelen is hij amper toegekomen.
0 0
gi0vanni
Had een prima debuut, een keeper met potentie. In ieder geval beter als Lamprou.
0 0
Ajaxbrl
Alles beter dan Lamprou!
0 0
tyzinho
Denk je vaker aan naakte mannen onder de douche?
1 0
BillSplate
Zeer welkom!
0 0