'Ihattaren wordt naar verwachting aanvankelijk bij de beloften gestald'

door Bart Veenstra 58

Bron Algemeen Dagblad

'Ihattaren wordt naar verwachting aanvankelijk bij de beloften gestald'

door Bart Veenstra 58

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren zal aanvankelijk deel uitmaken van het belofteteam van Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. Net als transferexpert Fabrizio Romano meldt nu ook de ochtendkrant dat Ajax en Juventus een akkoord hebben bereikt over een tijdelijke overstap van de negentienjarige aanvallende middenvelder.

Het Algemeen Dagblad verwacht in de komende dagen ook een akkoord tussen Ajax en Ihattaren. Daarna zal de creatieveling met een optie tot koop worden overgenomen van Juventus, waarna hij deze week nog gepresenteerd zal worden in de Johan Cruijff ArenA.

Voorlopig bij Jong Ajax

Spelen in dat stadion lijkt er voorlopig nog niet in te zitten voor Ihattaren. 'De verwachting is dat Ihattaren aanvankelijk bij de beloften zal worden gestald', schrijft de krant. Ihattaren speelde zijn laatste wedstrijd in april vorig jaar en is nog verre van fit. Met Ajax' techniektrainer Gerald Vanenburg werkt hij al enige tijd aan zijn comeback.

Ihattaren werd in de afgelopen zomer door PSV verkocht aan Juventus. De club uit Turijn verhuurde hem aan Sampdoria, maar het avontuur bij de club uit Genoa liep uit op een teleurstelling. Even leek het erop dat Ihattaren op huurbasis naar FC Utrecht zou vertrekken, maar die transfer ketste af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.