Ihattaren meer dan welkom bij Ajax: 'In potentie zó'n verschrikkelijk goede voetballer'

door BadembaBarrie 9

Bron AT5

Ihattaren meer dan welkom bij Ajax: 'In potentie zó'n verschrikkelijk goede voetballer'

door BadembaBarrie 9

Bron AT5

Laatst geüpdatet

Kale en Kokkie verwachten dat de laatste week van de winterse transferperiode een hectische gaat zijn voor Ajax. Nicolás Tagliafico lijkt op een vertrek te azen en daar staat tegenover dat de komst van Mohamed Ihattaren erg dichtbij lijkt. Dat laatste kan de twee Ajax-supporters in ieder geval bekoren.

'Het zou fantastisch zijn als je die gozer fit krijgt en hij de pannen van het dak speelt', opent Kale bij AT5 over Ihattaren. Kokkie sluit zich daarbij aan en wil van scepticisme weinig weten. 'Toen die jongen nog bij PSV zat, zeiden we allemaal Ajax moet Ihattaren halen.'

Kokkie kijkt dan ook vooral naar de mogelijkheden. 'In potentie is het zó’n verschrikkelijk goede voetballer. Als hij nu het besef krijgt dat hij voor zijn laatste kans vecht, dan gaat dat een hele grote verrassing worden straks', stelt de supporter overtuigd.

Wijndal

Tagliafico lijken de heren liever niet te zien vertrekken, maar mocht het wel gebeuren, heeft Kale in ieder geval een vervanger op het oog. 'Ik zou toch eens een keer heel hard gaan nadenken over Wijndal', stelt hij. Dat Blind momenteel de eerste linksback is en Wijndal geen trek zal hebben in een plek op de bank, ziet Kale niet als een probleem. 'Er komen nog veertien competitiewedstrijden, dan hebben we nog Champions League en nog een beker. Je laat die jongen een half jaar wennen aan de Ajax-cultuur en volgend jaar staat hij er.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.