Flekken acht kans niet groot dat hij Ajacied wordt en sprak (nog) niet met Ajax

door Bart Veenstra 124

Bron 1Limburg

Flekken acht kans niet groot dat hij Ajacied wordt en sprak (nog) niet met Ajax

door Bart Veenstra 124

Bron 1Limburg

Laatst geüpdatet

Mark Flekken verwacht niet dat hij volgend seizoen bij Ajax speelt. De doelman van SC Freiburg werd maandag gelinkt aan een mogelijke transfer naar de Amsterdamse club, al hoorde hij zelf nog niets vanuit de hoofdstad.

Maandagochtend schreef De Telegraaf dat Flekken door Ajax wordt gezien als 'een serieuze optie'. Bovendien zou de Amsterdamse club bij SC Freiburg al navraag hebben gedaan naar de contractsituatie van Flekken. Zelf heeft Flekken geen contact gehad met Ajax, zo meldt 1Limburg. 'Mark Flekken acht de kans op dit moment niet groot dat hij aankomend seizoen bij Ajax speelt. Hij zegt niets gehoord te hebben vanuit de Amsterdamse club.'

In gesprek met Louis van Gaal

Flekken kan terugkijken op een goed seizoen met SC Freiburg en om die reden zit hij in een fijne positie wat betreft zijn toekomst. Richting het WK in Qatar - dat wordt gehouden in de herfst van dit jaar - hoopt Flekken zijn plek in de Oranje-selectie te behouden. Een gesprek met bondscoach Louis van Gaal over zijn toekomst komt er dan waarschijnlijk ook aan. 'Zo'n gesprek vind ik zelf belangrijk', aldus de keeper.

Bij Ajax heeft men richting het nieuwe seizoen met Remko Pasveer en Jay Gorter twee keepers voor de A-selectie. Mogelijk voegt Maarten Stekelenburg, wiens contract in de aankomende zomer afloopt, daarbij als hij zijn contract verlengt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties