Bookmaker verwacht totaal geen problemen voor Ajax bij Fortuna (ad)

door Developer 90

Bron AS

Bookmaker verwacht totaal geen problemen voor Ajax bij Fortuna (ad)

door Developer 90

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een grote kans om zaterdagmiddag het Eredivisieseizoen te beginnen met een overwinning. De Amsterdammers, die de laatste vier keer eerste werden in de Eredivisie, gaan op bezoek bij Fortuna Sittard en de bookmaker verwacht niets anders dan een zege voor het elftal van trainer Alfred Schreuder.

Tegenover een zege van Ajax op Fortuna Sittard staat een odd van 1,20 en daarmee zijn de Amsterdammers de grote favoriet voor de wedstrijd in Limburg. Voor een gelijkspel staat een odd van 6,50, terwijl de odd voor een zege van Fortuna Sittard zelfs 13,00 bedraagt.

In het vorige seizoen won Ajax in Sittard met 0-5 en die uitslag herhaalde de club later in het seizoen ook in Amsterdam. Met de aanval van Ajax zou het zomaar kunnen dat er opnieuw een grote zege inzit. Denk jij dat Ajax wederom met 0-5 wint van Fortuna Sittard? Zet in en ontvang liefst 19,00 keer je inzet terug bij een 0-5 zege!

Wie maakt de eerste treffer van Ajax' seizoen?

Tegen Fortuna Sittard hoopt Ajax zijn eerste treffer van het seizoen te maken. Vorige week opende Steven Bergwijn nog de score in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. Denk jij dat Bergwijn ook tegen Fortuna Sittard de score opent? Zet in en ontvang 8,50 keer je inzet terug als de Ajax-nieuweling de score opent!

Ook Antony en Dusan Tadic zullen loeren op de openingstreffer. De odds voor een openingstreffer van deze twee aanvallers zijn respectievelijk 6,50 en 5,00. Wordt het toch Mister 1-0 oftewel Davy Klaassen? De odd voor een openingsgoal van Klaassen is 6,00.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties