'Ajax stuurt scouts voor Sisto en talent Mor'

door BvdPloeg 64

Ajax heeft maandagavond opnieuw een scout gestuurd om Pione Sisto van dichtbij te bekijken. De middenvelder van FC Midtjylland kwam 65 minuten in actie tegen FC Nordsjælland (2-1 nederlaag).

Het Deense Ekstra Bladet meldt dat Sisto al maanden op de radar staat, maar Ajax kwam ook kijken naar Emre Mor. Mor is een aanvaller die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan. Hij startte bij FC Nordsjælland in de basis en werd net als Sisto na 65 minuten gewisseld.

Ajax zou in de strijd om Sisto wel serieus rekening moeten houden met Leicester City, dat bereid is ver te gaan voor de Deen. Sisto zelf blijft rustig onder alle belangstelling. 'Ik heb nog niets gehoord en hou alle opties op dit moment open.' Mor, achttien jaar, is in tegenstelling tot Sisto nog niet zo bekend. Hij speelde pas vier wedstrijden in het eerste van zijn club. Daarin scoorde hij één keer.

Overigens was er in een eerder stadium ook al eens een geruchtje over Mor, dat werd toen door zijn zaakwaarnemer ontkracht.