Ajax brengt vlak voor start Champions League bijzondere video uit

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax TV

Ajax brengt vlak voor start Champions League bijzondere video uit

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Ajax begint woensdagavond aan een nieuw Champions League-avontuur en zoals gebruikelijk pakt de Amsterdamse club uit met een bijzondere video op de wedstrijddag. Moraal van het verhaal: hoe groot de tegenstander ook mag zijn, een Ajacied gelooft altijd in zijn eigen kunnen.

In de video die Ajax woensdag naar buiten bracht zien we het verhaal van een jonge Amsterdamse voetballer. In eerste instantie wordt hij van zijn voetbalpleintje afgetrapt door grote jongens en meiden. Hij mag niet meevoetballen. Met zijn vriendje doet hij er vervolgens alles aan om beter te worden, zodat hij het later tegen de grote jongens en meiden op kan nemen.

Met hulp van de straten van Amsterdam bereikt hij het punt dat hij vaardig genoeg is om vol zelfvertrouwen terug te keren op het pleintje. De grotere jongens en meiden staan symbool voor de grote clubs uit Europa. Maar: zoals altijd is onze jonge Amsterdamse speler niet onder de indruk en gelooft hij in zijn eigen kunnen, ongeacht de tegenstander.

Ajax treft woensdagavond Rangers FC in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdamse club treft in de groepsfase verder ook Liverpool, dat de Champions League in 2019 nog won, en Napoli.

Zie hieronder de video:

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.