Acht Ajacieden in voorselectie Oranje O17

door Thijs Zwagerman 2

Bron KNVB

Acht Ajacieden in voorselectie Oranje O17

door Thijs Zwagerman 2

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

Maar liefst acht spelers uit de jeugdopleiding van Ajax mogen hopen op een uitverkiezing voor Oranje O17, want deze acht Ajacieden zijn namelijk opgenomen in de 33-koppige voorselectie. Het O17-team van Oranje reist begin september naar Polen af om te spelen op de Syrenka Cup. In Polen zullen minimaal drie wedstrijden gespeeld worden.

Namens Ajax behoren Alvaro Henry, David Kalokoh, Gabriël Misehouy, Olaf Gorter, Oualid Agougil, Rico Speksnijder, Silvano Vos en Yoram Boerhout tot de voorselectie van Oranje O17, zo meldt de KNVB. De keuzeheer van de O17-ploeg is Mischa Visser. De Ajacieden in de voorselectie komen dit seizoen allemaal uit voor Ajax O17 of O18. De Ajax-jeugd is deze week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De definitieve selectie van Oranje O17 wordt op 27 augustus bekendgemaakt. Afgelopen vrijdag werden de voorselecties van het grote Oranje, Jong Oranje, Oranje O19 en Oranje O18 al naar buiten gebracht. Ook in deze selecties is Ajax goed vertegenwoordigd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties